Laatste nieuws:

25 maart 2019 15:46

NSK Europe stelt Ulrich Nass aan als COO

NSK Europe heeft Dr. Ulrich Nass vorige maand aangesteld als (52) aan als Chief Operating Officer. De aanstelling past in de ambitie van het bedrijf om verder te groeien in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Dr Ulrich Nass (52) is sinds 1 februari Chief Operating Officer van NSK Europe. '
Dr Ulrich Nass (52) is sinds 1 februari Chief Operating Officer van NSK Europe.
1/1
Meer over
Personen
Nass is al actief in enkele sleutelmarkten van NSK in Europa. Hij heeft ervaring in leidinggevende functies in technologiebedrijven, vooral in de automotive sector. Zo was hij voor zijn aanstelling bij NSK Senior Vice President bij de Brose Group, waar hij verantwoordelijk was voor de productgroep 'Door Modules'. Daarvoor was hij ook managing director van de product unit 'Closures Systems'.
Tot 2012 was Nass actief in meerdere senior management functies bij Kiekert AG, een bedrijf gespecialiseerd in vergrendelingen voor deuren en kofferruimtes van auto´s. Zijn laatste functie bij dat bedrijf was Executive Vice President Global Product Development & Program Management. Hij behaalde zijn master in mechanische engineering en haalde zijn PhD over de slijtage van tandwielen aan de Ruhr-University in Bochum.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb