Laatste nieuws:

10 januari 2019 11:24

Nieuw management van start bij Beckhoff Automation

Managing Director Jos Out draagt na 32 jaar de dagelijkse leiding van Beckhoff Automation over aan Jurjen Verhoeff en John Stut.

Van links naar rechts: Jurjen Verhoeff, Jos Out en John Stut.'
Van links naar rechts: Jurjen Verhoeff, Jos Out en John Stut.
1/1
Meer over
Personen

Verhoef, al 22 jaar werkzaam bij Beckhoff, zal de positie van managing director operations vervullen. Stut, ook al 16 jaar in dienst, neemt de rol van managing director sales op zich. Jos Out gaat verder in een nieuwe positie als ‘advisor new business innovation and strategy, om van daaruit het nieuwe management te ondersteunen.

Beckhoff dochterfirma

Out begon in 1991 met de vertegenwoordiging van Beckhoff in Nederland met zijn eigen onderneming Industrial Automation Link. In 1991 was ook de introductie van de Beckhoff PC-gebaseerde besturingstechnologie in Nederland. Januari 2017 heeft Beckhoff Duitsland hier Industrial Automation Link overgenomen en daarmee een officiële Beckhoff dochterfirma gerealiseerd in Nederland.

Beckhoff is specialist in PC based control, soft PLC, artificial intelligence, IoT, Industry 4.0, robotics en vision. De strategie die Beckhoff Automation volgt is om de business verder uit te rollen en daarmee verdere groei te realiseren. De oprichting van nieuwe vestigingen in Eindhoven, Enschede en Rotterdam/Delft zullen moeten bijdragen aan deze groei .

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb