Laatste nieuws:

6 januari 2009 14:18

Martin Delwel nieuwe Directeur HiTecs BV

Per 1 februari 2009 is de heer M.J. (Martin) Delwel (43 jaar) benoemd tot Directeur HiTecs BV. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten van HiTecs als werkmaatschappij van Stork.

'
1/1
Meer over
Personen
 Martin Delwel is afkomstig van Randstad Holding N.V. Hij heeft daar sinds 1995 diverse managementposities bekleed, waaronder Directeur Operations en Directeur Sales & Marketing bij Yacht Group Nederland bv. HiTecs meent in hem een Directeur te hebben gevonden die een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verdere groei van het bedrijf. Met name door zijn jarenlange managementervaring en kennis van de HR-dienstverlening.

 

Over HiTecs

Als werkmaatschappij van Stork speelt HiTecs al jaren actief in op de veranderende behoefte aan technische professionals. Technische bedrijven worden niet alleen geconfronteerd met een toenemend tekort aan gekwalificeerde mensen, maar ook met een sterk wisselende vraag naar personeel met specifieke expertises en vaardigheden. HiTecs helpt bedrijven bij de ontwikkeling en organisatie van personele flexibiliteit. De organisatie biedt werkgevers in de industrie, luchtvaart, olie, gas en energie concepten voor flexibele arbeid en flexibel inzetbare vakmensen. HiTecs heeft 350 technische professionals op mbo-, hbo- en wo-niveau in vaste dienst. In samenwerking met het bedrijfsleven en met behulp van de expertise van het reguliere onderwijs, investeert HiTecs continu in opleiding en training van deze professionals.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb