Laatste nieuws:

13 september 2017 14:54

Hygiënisch ontwerpen kan energiekosten besparen

Een aantal trends gaat zich de komende jaren versterken. Vergrijzing, de toename van het aantal eenpersoonshuishoudens en de behoefte aan een meer verantwoord eetpatroon. Hier kan de industrie op inspelen door bijvoorbeeld kleinere porties aan te bieden in grote variëteit. Daarbij blijft de consument onverminderd gevoelig voor gemak (waaronder verdere groei van het online foodkanaal), gezondheid en kwaliteit.

Koen Leeflang is specialist Persluchtkwaliteit bij Festo '
Koen Leeflang is specialist Persluchtkwaliteit bij Festo
1/1
Meer over
Bedrijven
Ten aanzien van de kwaliteit van de producten kan er nog een slag gemaakt worden op het gebied van bijvoorbeeld traceerbaarheid, procesverbetering en ketenverkorting. Transparantie is hierbij het sleutelwoord. Hoe kunnen installaties in de food ontworpen worden, waarbij zowel de Initiële machine kostprijs (Capex) aantrekkelijk blijft en tegelijkertijd de operationele kostprijs (Opex) lager is? Tijdens een interactieve lezing op het evenment ‘Engineering in Food & Beverage' presenteren Koen Leeflang en Joost Veltman de visie van Festo, met een uiterst pragmatische insteek.

 

Engineering in Food&Beverage

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb