Laatste nieuws:

13 september 2017 14:52

Instrumenten zijn de zintuigen van het proces

Processen kunnen worden verbeterd door optimaal gebruik te maken van procesinstrumentatie. Sensoren zijn in staat om naast de meest accurate gegevens, ook informatie over hun borging, onderhoudstoestand en predictive maintenance te laten zien. Om deze gegevens boven water te halen is een drager/netwerk nodig. Daarnaast is het belangrijk om de organisatiestructuur dusdanig in te richten dat de data ook werkelijk informatie wordt en gebruikt gaat worden waardoor de prestaties van de machines meer rendement op leveren.

Ronald de Vries werkt al 17 jaar bij Endress+Hauser als accountmanager in de voedingsmiddelenindustrie. Hij heeft ruime ervaring met en kennis van instrumentatie en processen. '
Ronald de Vries werkt al 17 jaar bij Endress+Hauser als accountmanager in de voedingsmiddelenindustrie. Hij heeft ruime ervaring met en kennis van instrumentatie en processen.
1/1
Meer over
Bedrijven
AIs aan deze voorwaarden is voldaan om het proces volledig te kunnen besturen en borgen, dan is het belangrijk om ook de energiehuishouding goed in kaart te krijgen en daar waar nodig en mogelijk te kunnen sturen op waardes die door deze instrumenten wordt aangegeven. In veel gevallen zijn procesinstrumenten voor beide taken inzetbaar.

 

Ronald de Vries van Endress+Hauser neemt zijn publiek op Éngineering in Food&Beverage' mee naar de onverwachte mogelijkheden die helpen het geïnvesteerde kapitaal optimaal te benutten.

 

Engineering in Food & Beverage

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb