Laatste nieuws:

14 maart 2017 08:15

Omron geselecteerd als Top 100 Global Innovator

Clarivate Analytics (voorheen het intellectueel eigendom en wetenschapsbedrijf van Thompson Reuters) heeft Omron Corporation geselecteerd als een 2016 Top 100 Global Innovator. De mondiale informatiedienstverlener selecteert de innovators op basis van intellectuele-eigendoms- en octrooigegevens. Het is na 2013 de tweede keer dat Omron als Top 100 Global Innovator is geselecteerd.

Clarivate Analytics heeft  Omron geselecteerd als 2016 Top 100 Global Innovator. '
Clarivate Analytics heeft Omron geselecteerd als 2016 Top 100 Global Innovator.
1/1
Meer over
Bedrijven

Clarivate analyseert trends op het gebied van intellectueel eigendom volgens een onafhankelijke index om vast te stellen welke bedrijven en instellingen meest innovatief zijn. De Top 100 Global Innovators 2016 is het zesde jaar waarvoor de awards worden uitgereikt.

Bij het overwegen van de toekenning werden gegevens gebruikt die zijn afgeleid van de Derwent World Patents Index (de grootste database ter wereld voor octrooien met toegevoegde waarde), Thomson Innovation (platform voor octrooionderzoek en -analyse) en onafhankelijke beoordelingsnormen. Omron Corporation werd erkend als een innovatief bedrijf dat wereldwijd vooruitgang brengt en voldoet aan verdragen voor de bescherming van intellectuele-eigendomsrechten.

'Innovatie gedreven door maatschappelijke behoeften' is een van de waarden die Omron hanteert. Het bedrijf wil pionier zijn in de ontwikkeling van inspirerende oplossingen voor de toekomst en problemen oplossen door zaken te doen. Om bij te dragen aan een betere maatschappij blijft het Japanse merk zijn strategie voor intellectueel eigendom ontwikkelen, waarbij zaken doen, onderzoek en ontwikkeling worden gecombineerd.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb