Laatste nieuws:

2 februari 2017 09:29

Schunk Intec gaat TecCenter inzetten voor themapresentaties

Schunk Intec gaat zijn nieuwe TecCenter inzetten voor presentaties rondom zijn productgroepen, klauwen, klauwplaten, stationaire spansystemen, grijpers, en automatiseringscomponenten- en systemen. Rond het tweede kwartaal wil de spanspecialist ook weer seminars houden over specifieke thema's.

Collage van foto's tijdens de open dag van Schunk Intec op 6 januari 2017.'
Collage van foto's tijdens de open dag van Schunk Intec op 6 januari 2017.
1/1
Meer over
Bedrijven

Als voorbeeld noemt het bedrijf wat er allemaal kan en mogelijk is met robottoebehoren om een robot zo efficiënt in te zetten. De vraag hoe je een nulpuntspansysteem toepast op een freesbank. Of hoe je een drie-assig bewerkingscentrum veel productiever kunt maken. ‘We zoomen in op kleine aspecten van productiviteitsverbetering en diepen die helemaal uit. Dat gaan we weer doen met maximaal 15 klanten, die allemaal met dezelfde problematiek kampen en belang hebben bij goede oplossingen', vertelt Harry Kortwijk, general manager van Schunk Intec. Daarnaast is er alle ruimte voor opleidingen en thematische seminars.

Open dag

Dit werd duidelijk tijdens de open dag op 6 januari 2017 die werd gehouden vanwege de verhuizing van Schunk naar een nieuw bedrijfs-pand met TecCenter in 's-Hertogenbosch. Het was een geslaagde dag concludeert Kortwijk.

Schunk heeft een uitgebreid productprogramma in spantechniek: gereedschaphouders, klauwplaten, stationaire spansystemen en spanklauwen.

Schunk Intec TecCenter