Laatste nieuws:

16 januari 2017 14:11

Hydrauvision neemt Hycos over

De Hydrauvision Groep heeft met ingang van 1 januari 2017 branchegenoot Hycos uit Raamsdonksveer overgenomen. Met de overname bouwt Hydrauvision zijn positie in de branche verder uit.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Hycos is gespecialiseerd in maritieme hydrauliek. Daarnaast beschikt het bedrijf over veel kennis en ervaring op het gebied van mobiele brandweer-systemen. Dit sluit nauw aan bij de expertise van Hydrauvision.

Het van oorsprong Zeeuwse bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van complete hydraulische aandrijvingen en de bijbehorende besturingen. Hydrauvision heeft vijf vestigingen in Nederland en België. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schoondijke.

Uitbreiding

Met de overname van Hycos is het mogelijk kennis te bundelen en een bredere engineeringscapaciteit in te zetten voor de opdrachtgevers van beide bedrijven. Daarnaast maakt de overname productdiversiteit en een uitbreiding van de servicecapaciteit mogelijk. Dit past uitstekend in de toekomstvisie van Hydrauvision.

Hycos gaat onder de eigen naam en zelfstandig opererend verder, met ondersteuning vanuit Hydrauvision. De contactgegevens blijven ongewijzigd. Dit betekent dat Hycos bereikbaar op telefoonnummer +31 162 582323 en Hydrauvision op telefoonnummer + 31 88 5747000.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb