5 januari 2017 11:58

Webinar over samenwerkende robots

Pilz organiseert op 26 januari een webinar over ‘collaborative robots’, afgekort ook wel ‘cobots’ genoemd. Dit webinar gaat in op allerlei vragen over robots die samenwerken met mensen.

In 2017 organiseert Pilz naast evenementen op locatie ook webinars. Deze online seminars zijn live vanaf elk computerbeeldscherm te volgen. Op 26 januari 2017 staat de eerste uit een reeks van drie webinars op het programma. Deze keer staat het thema ‘cobots’ centraal.

Cobots-webinar

Een cobot is een robot die is ontworpen om met de mens samen te werken. Maar wat is een cobot nu écht en waarin verschilt een cobot met een traditionele robot? Wat levert een cobot u op vanuit bedrijfskundig oogpunt en zal een cobot ooit de mens vervangen of overbodig maken?

Jan Tournois (directeur Pilz Nederland) en Martijn Drost (manager afdeling consultancy) vertellen alle ins en outs over cobots tijdens deze inspiratiesessie en nemen deelnemers mee in de ontwikkelingen en kansen die deze systemen bieden.

Doelgroep

Het webinar is gericht op management- en directieleden die willen weten wat een cobot hen kan bieden, maar ook eindgebruikers en iedereen die meer informatie wil over deze industriële robots, kunnen zich inschrijven. Registratie en deelname is gratis. Het webinar is interactief en kunt u op elk gewenst later tijdstip terugkijken.

Het live webinar vindt plaats op donderdag 26 januari 2017 van 12.30 tot 13.15 uur.

Inschrijven voor het webinar over cobots kan via www.onlineseminar.nl/pilz.

Foto's:

Webinar over samenwerkende robots

© Aandrijvenenbesturen.nl