Laatste nieuws:

7 november 2016 16:11

TDK verlengt garantie RWS-B en LS series

De garantietermijn van de TDK-Lambda RWS-B-serie universele AC/DC-voedingen is verlengd van vijf naar zeven jaar. Ook is de garantie op de LS-serie universele AC/DC-voedingen verlengd van drie naar vijf jaar.

De RWS-B-serie voedingen'
De RWS-B-serie voedingen
1/1
Meer over
Bedrijven

“TDK-Lambda biedt een breed scala aan voedingen om te kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten en waar voor hun geld te kunnen leveren in heel veel verschillende toepassingen”, zegt Martin Southam, EMEA Marketing Directer van TDK-Lambda.

“Op basis van de uitstekende betrouwbaarheid die we sinds hun introductie uit veldgegevens kunnen optekenen, laten we met deze aankondiging ons vertrouwen zien in de kwaliteit en betrouwbaarheid van de RWS-B en LS serie. Hiermee onderscheiden de TDK-Lambda voedingen zich wezenlijk van concurrerende producten.”

Op 2 januari 2008 kondigde TDK-Lambda een beperkte levenslange garantie aan. Dit deden ze voor de HWS-serie. Dit gold in een later stadium ook voor de HWSA-serie, waardoor deze voedingen zich volgens TDK significant onderscheidden van goedkopere concurrenten.