Laatste nieuws:

30 oktober 2016 13:58

Softing demonstreert oplossingen voor Industrie 4.0 op de SPS

Softing Industrial heeft zijn portfolio over vier productgroepen verdeeld. Deze productgroepen zullen tijdens de SPS IPC Drives 2016 voor het eerst worden gepresenteerd aan het publiek.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Veel klanten van Softing worden met de uitdaging van het optimaliseren van productieprocessen geconfronteerd. Een van de fundamentele vereisten hierbij is een naadloze en solide digitale gegevensuitwisseling, zowel in, als tussen de bedrijfsniveaus. “Precies op dit punt leveren wij onze know how , en onze hardware en software producten,” benadrukt Wolfgang Wende, Softing's marketing manager.

Geheel in lijn met de strategische focus op de levering van data en informatie, zijn de diensten van Softing Industrial opgebouwd rond productgroepen:

Datafeed
Datafeed betreft de hardware en software producten voor de realisatie van de gegevensuitwisseling in M2M communicatie en tussen OT- en IT-niveau. De dataFEED producten omvatten het gebied van data-integratie, essentieel voor Industrie 4.0 toepassingen, onmisbaar bij digitale datacommunicatie binnen de complete industriële waardeketen.

Datathink
Dit vertegenwoordigt de nieuwe business area ‘Industrial Data Intelligence’. Het omvat het verzamelen en analyseren van productiegegevens en het intelligente gebruik ervan.

Datacheck
Datacheck omvat alle Softing-producten voor mobiele en stationaire diagnose en netwerkbeheer, waarmee robuuste en foutloze digitale communicatie in industriële toepassingen wordt gegarandeerd.

Dataflow
Producten voor technologie-integratie, gateways en interfacekaarten. dataFlow producten helpen bij het integreren van de Ethernet-communicatie - nodig voor Industrie 4.0 - in industriële toepassingen waar verschillende communicatiestandaarden worden toegepast.

“Onze producten faciliteren en verbeteren digitale gegevensuitwisseling. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd op grond van wereldwijde normen. Op deze wijze overbruggen we technologische lacunes en stellen we onze klanten in staat om hun Industrie 4.0 en IoT toepassingen te realiseren,” aldus Wolfgang Wende.

De SPS IPC Drives 2016 vindt plaats van 22 tot en met 24 november 2016. Softing is te vinden op stand 580 in hal 7.