24 oktober 2016 11:55

Eaton zet partnernetwerk op voor programmeerwerk

Eaton heeft een partnernetwerk opgezet, bestaande uit tien bedrijven die zich hebben aangesloten bij het ‘Authorized Lean Solution Partner’-programma van Eaton. De partners ondersteunen klanten van Eaton bij het ontwikkelen van applicaties.

Het Authorized Lean Solution Partner-programma is speciaal bedoeld voor eindgebruikers die bezig zijn met eenmalige projecten of voor klanten die geen of niet voldoende softwarekennis in huis hebben.

De partners helpen deze bedrijven bij het programmeren van elektrotechnische componenten van Eaton tot een oplossing voor hun systeem of machine. De focus ligt daarbij voornamelijk op programmeerwerk in Codesys voor de PLC en Galileo voor de visualisatie.

Altijd een partner in de buurt

Eaton heeft gekozen voor partners uit alle regio's, zodat er altijd een partner in de buurt van de klant is. De geselecteerde bedrijven zijn:

  • Naaijkens Innovative Design uit Berkel-Enschot
  • Elektro & Automation Partner B.V. uit Breukelen
  • Van Bussel AV produkties uit Wjeslryp
  • Hotraco Emware B.V. uit Hegelsom
  • AST Software uit Soest
  • Pica Perfect Industrial Controls and Automation uit Zaltbommel
  • JAelektro uit Goes
  • Brainpact Industriële Automatisering uit Venray
  • Van Egmond Industriële Automatisering B.V. uit Doetinchem
  • Dijkstra Elektrotechniek uit Stiens

Zij hebben stuk voor stuk kennis van en ervaring met Eaton-producten, beschikken altijd over de laatste softwareversies en hebben rechtstreeks contact met fabrieken van Eaton.

Hulp op locatie

Klanten kunnen met vragen of problemen uiteraard ook direct bij Eaton terecht; het bedrijf biedt immers telefonisch technische ondersteuning. Maar er zijn ook klanten die uitgebreide support op locatie nodig hebben of die de gehele engineering van een project uit handen willen geven. Met de komst van het Authorized Lean Solution Partner-netwerk voorziet Eaton in deze behoefte.

“We zijn erg trots op dit partnernetwerk”, zegt Theo Langstraat, Sales Manager M-OEM van Eaton. “Onze klanten willen steeds vaker een totaaloplossing, van het ontwerp tot aan het programmeren van de applicatie. Eindgebruikers en machinebouwers hebben in sommige gevallen geen engineeringscapaciteit in huis. Om deze klanten optimaal te ondersteunen, heeft Eaton zijn serviceapparaat uitgebouwd.”

“Eaton zorgt ervoor dat de partners goed getraind zijn en betrekt ze continu bij onze productontwikkeling, zodat ze op de juiste manier kunnen adviseren over de meest geschikte oplossing”, vervolgt Langstraat. “Samen creëren we de beste oplossingen die onze klanten helpen bij het verhogen van hun winstgevendheid.”

Foto's:

Eaton zet partnernetwerk op voor programmeerwerk

Jacco Knol, Accountmanager Eaton (r) formaliseert het Lean Solution-contract met Hans van Schaick (l) van AST Software op WoTS 2016.

© Aandrijvenenbesturen.nl