Laatste nieuws:

13 oktober 2016 09:38

RS Components upgradet DesignSpark.com

RS Components heeft DesignSpark.com vernieuwd met functionele verbeteringen en een ander ontwerp. De website biedt meer functies voor de snel groeiende ontwerpers-community van elektronica, mechanica en elektrische systemen.

De nieuwe homepage van DesignSpark.com'
De nieuwe homepage van DesignSpark.com
1/1
Meer over
Bedrijven

De site wordt gebruikt door honderdduizenden technici die betrokken zijn bij het ontwikkelen van elektronische, mechanische en automatiseringsontwerpen. Op basis van feedback uit de DesignSpark-community (momenteel meer dan 460.000 gebruikers) heeft RS de functies van de site verbeterd. Het is nu eenvoudiger om door de website te navigeren, waardoor gebruikers sneller vinden waarnaar zij op zoek zijn. Via RS Online kan ook direct besteld worden.

Uploaden

Daarnaast is het nog eenvoudiger voor ontwerpers om materiaal te uploaden. Zo kunnen gebruikers nu concepten van hun werk maken en bekijken voordat het online gepubliceerd wordt.

Met de nieuwsfunctie kunnen fabrikanten veel eenvoudiger informatie over hun nieuwste producten plaatsen, waardoor interesse in nieuwe ontwikkelingen in een vroeg stadium gepeild kan worden.

Naast informatie over elektronicaontwerp omvat de website ook een reeks technische artikelen met betrekking tot procesautomatisering.

DesignSpark

“Het DesignSpark-programma is bedoeld voor het ondersteunen van innovatie voor elke ontwerper”, aldus Glenn Jarrett, Vice President van DesignSpark bij RS Components.

Jarrett vervolgt: “Wij hopen dat bestaande leden de nieuwe ervaring als positief ervaren en de website nog eenvoudiger, sneller en interactief vinden, en we verheugen ons erop dat deze inspirerende community nog verder blijft groeien.”

RS Components is het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE: ECM), een wereldwijde distributeur voor technici.