Laatste nieuws:

11 oktober 2016 09:15

VPInstruments in top 10 van de MKB innovatie top 100

VPInstruments heeft de negende plaats behaald tijdens de MKB Innovatie top 100 awards op 29 september 2016. Ze ontvingen de onderscheiding voor de VPFlowScope M.

De VPFlowScope M'
De VPFlowScope M
1/1
Meer over
Bedrijven

VPInstruments biedt meet- en monitoringapparatuur voor perslucht en technische gassen.

VPFlowScope M

Het ontwerp bestaat uit twee delen: een transmitter (het ‘brein’) en een slimme VP Sensorcartridge (de ‘insteekprobe’). In tegenstelling tot traditionele flowmeters, waarbij de flowmeters teruggestuurd moeten worden naar de fabrikant of kalibratielaboratorium voor herkalibratie, wordt bij de VPFlowScope M simpelweg de sensorcartridge vervangen door een nieuwe. Dit scheelt in kosten, tijd en administratie en levert consistente, betrouwbare metingen zonder al te veel onderbrekingen.

WoTS

VPInstruments producten werden vorige week in Utrecht ook getoond op de World of Technology & Science (WoTS) door MCC Instruments GmbH. ‘MCC’ staat voor Measurement Control & Calibration en is een onafhankelijke verkoop- en serviceorganisatie die als partner van VPInstruments advies en levering van producten en diensten aan klanten verzorgt.

Inzicht in verbruik

VPInstruments biedt eenvoudig inzicht in het verbruik van perslucht en technische gassen. De apparatuur laat zien waar, wanneer en hoeveel het verbruik is. En bijna altijd is dat aanzienlijk meer dan nodig.

De meters en monitoringsapparatuur staan volgend VPInstruments garant voor forse besparingen. De web-gebaseerde software van monitoringssysteem VPVision past in ieder ISO 50001-gecertificeerd energiemanagementsysteem.