Laatste nieuws:

19 september 2016 14:22

Technische Unie nieuwe partner van Aventics

Groothandel de Technische Unie is de nieuwe salespartner van Aventics. Technische Unie is een grote technische groothandel voor bouw, installatie en industrie in Nederland.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Technische Unie verkoopt o.a. installatiematerialen voor elektrotechniek, licht, sanitair, verwarming en klimaattechniek. Vanaf 1 september 2016 levert TU ook pneumatische componenten van Aventics.

Geert-Jan Stöver, General Manager Aventics Benelux: “We zijn zeer verheugd en natuurlijk ook trots dat de TU ons als leverancier heeft gekozen. TU is een sterke partner met een groot netwerk. Wij zien door de samenwerking ook kansen voor het bereiken van nieuwe marktsegmenten waar we voorheen geen zicht op hadden.”

Technische Unie heeft een kernassortiment van Aventics producten die een hoge omloop snelheid hebben en daarom altijd op voorraad liggen. De overige producten uit het Aventics assortiment zijn ook via de TU te bestellen en kennen korte levertijden.

“De Technische Unie loopt voorop in de markt door een snelle en accurate dienstverlening en een sterk distributienetwerk. Dit sluit naadloos aan op onze slogan Pneumatics. It´s that easy. Wij zien uit naar een prettige samenwerking!”, aldus Stöver.