Laatste nieuws:

8 september 2016 09:47

Nieuwe divisie Camozzi op WoTS

Camozzi introduceert dit jaar een nieuwe divisie: C_Electrics. Camozzi Benelux zal het assortiment voor het eerst presenteren op de komende World Of Technology & Science (stand 11C037). Het C_Electrics-assortiment bestaat uit lineaire assen (Serie 5E), elektromechanische cilinders met kogelomloopspil (Serie 6E), borstelloze motoren (Serie MTB), stappenmotoren (Serie MTS) en drivers in de versies DRWS en DRWB, voor de gecontroleerde aansturing van motorbewegingen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
De lineaire assen uit de Serie 5E zijn uitgevoerd in drie maten: 50, 65 en 80. Voor de assen zijn accessoires beschikbaar, die aansluiting van de motor op vier punten mogelijk maken. Dit maakt de Serie 5E geschikt voor toepassingen in de assemblage- en verpakkingssector.

Bij de Serie 6E-cilinders zijn verkrijgbaar in de groottes 32, 40, 50 en 63. De afmetingen zijn gebaseerd op de ISO 15552-standaard.Speciale interface kits zorgen dat de motor zowel in lijn als parallel kan worden verbonden en een magneet in de cilinders maakt toepassing van externe magnetische naderingsschakelaars mogelijk.

De Serie MTS stappenmotoren zijn er in de maten Nema 23 en 24 en de Series MTB synchrone AC-borstelloze motoren zijn leverbaar met een vermogen van 100, 400 en 750 W. Iedere motorversie kan verbonden worden met de QSet-configuratiesoftware.

www.camozzi.nl

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb