Laatste nieuws:

5 september 2016 11:13

Faro kondigt acquisitie aan van BuildIT

Faro, leverancier van 3D meet- en imaging technologie voor metrologie, productieautomatisering, productontwerp, openbare veiligheid, BIM/CIM en 3D-services, heeft de acquisitie bekendgemaakt van BuildIT Software & Solutions Ltd., dat oplossingen levert voor 3D-meetsoftware met hardwareonafhankelijke interfaces, die configureerbaar is voor specifieke processen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Faro introduceert de configuratiemogelijkheden van de BuildIT software introduceren met een ‘your product, your process, your solution' campagne, die laat zien hoe klanten integrale en configureerbare oplossingen kunnen creëren met meetapparatuur en sensoren van verschillende leveranciers.

De software van het in Montreal, Canada gevestigde BuildIT wordt onder meer gebruikt op de productielijnen van producenten op het gebied van luchtvaart en defensie. De software is hardwareonafhankelijk. Dit geeft gebruikers de flexibiliteit om verschillende hardware te combineren en zo de productiviteit en efficiency te maximaliseren.

"De acquisitie van BuildIT versterkt ons aanbod van aanvullende software voor onze

metrologieklanten", aldus Simon Raab, Faro's president-directeur en CEO. "Door het

toevoegen van BuildIT aan onze metrologieportfolio, bioeden we nu een grotere keuze aan software voor een breed scala aan 3D-meettoepassingen in de productie om de inspectie- en productietijd te verminderen, en dus de productiviteit te verhogen. Faro beseft dat zijn productieautomatisering- en metrologieklanten vaak apparatuur van verschillende leveranciers integreren, en daarom willen wij meerwaarde leveren door het bieden van configureerbare klantspecifieke oplossingen, die onafhankelijk zijn van de gebruikte hardware."