Laatste nieuws:

29 augustus 2016 12:40

Rotrans versterkt Biesheuvel

Rotrans Belting versterkt de Biesheuvel Groep met specialistische kennis en klantgerichte oplossingen van transportbanden, aandrijfriemen en tandriemen voor maak- en onderhoudsindustrie. Competence center Rotrans Belting werkt vanuit Apeldoorn, Drachten, Nieuw-Vennep. Deze samenwerking is in de afgelopen maaden tot stand gekomen.

 '
1/1
Meer over
Bedrijven
Rotrans Belting bedient vanuit zijn specialisme en ervaring onder andere de voedingsmiddelenindustrie, grafische industrie, verpakkingsindustrie en kartonnage-industrie met advies, levering, montage, reparatie en service van transportbanden. 

Rob Kleine Schaars, Hans van Es en Jaap Brouwer, de eigenaren van Rotrans Belting, melden: "Service in combinatie met schaalvoordelen vinden wij noodzakelijk. In het Biesheuvel Techniek netwerk vonden wij de juiste partner. Zij passen bij ons." 

Meino Noordenbos, algemeen directeur van Biesheuvel Techniek: "Mechanische MRO betekent dat wij up-time in techniek continu bij onze klanten willen benadrukken. Rotrans Belting maakt oplossingen op maat voor engineering en technische dienst in vele markten. Het team werkt landelijk en met hun dynamiek zal het ideaal passen. Dit merkten wij al in de afgelopen jaren in de samenwerking. Naast MCA Motion Control Automation, Molenberg Aandrijftechniek  en Stamhuis Lineair Techniek past Rotrans Belting."  

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (3)...

DIS Sensors

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb