Laatste nieuws:

15 augustus 2016 11:22

Enginia Event 2016 geeft maakindustrie inzicht in smart innoveren

Op 15 september 2016 vindt het Enginia Event 2016 voor de maakindustrie plaats op kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Het thema van het event is: ‘the purpose of smart innovation'.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Met het event Enginia iedere bezoeker minimaal 25 inzichten bieden in innovatie en smart industry. dat gebeurt in drie gespecialiseerde presentatieseries, gericht op engineers, rekenaars en directie.  In de serie ‘directie' geven diverse sprekers, zoals Roy van Enkhuyzen van FME, antwoord op de vraag ‘waarom moet de maakindustrie smart innoveren?' In een aparte 'boardroom', exclusief voor directeuren en managers, bespreken komen Smart Industry, Big Bang en step by step innovatie, de veranderingen in de arbeidsmarkt door de 4e industriële revolutie en manieren van het financiering van innovatieve projecten aan de orde.

De serie presentaties voor FEA analisten stream richt  zich op engineers en rekenaars die sterkteberekeningen doen met Femap of andere FEA software. Deelnemers krijgen inzicht in de nieuwste trends in simulatie- en analyse-oplossingen en de nieuwste release van Femap versie 11.3 wordt toegelicht. Rudo Smits van Aboma vertelt over zijn ervaringen in certificering met behulp van Femap. Christophe Vandevelde geeft inzicht in hoe Siemens inspeelt op trends als het gebruik van nieuwe materialen, productietechnieken en mechatronica met behulp van Simcenter.

Engineers maken in de engineering-sessies kennis met Solid Edge ST9. Naast diverse Solid Edge workshops zijn er presentaties waarin deelnemers inzicht krijgen in onderwerpen als integraal ontwerpen en ontwerpen vanuit machinefuncties. Smart innovatie vertaalt zich voor de engineer in de trend dat er steeds ‘slimmere' producten ontwikkeld moeten worden.

Kijk hier voor meer informatie

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb