Laatste nieuws:

8 augustus 2016 13:29

Siemens verwerft meerderheid in Materials Solutions

Siemens heeft zijn belang in Materials Solutions Ltd uitgebreid naar een meerderheidsbelang van 85 procent. Het Britse bedrijf is een van de wereldleiders in additieve productie of 3D-metaalprinten. De overige 15 procent blijft in handen van de oprichter van het bedrijf Carl Brancher.

Materials Solutions in Worcester is een pionier in het gebruik van Selective Laser Melting (SLM) technologie voor de vervaardiging van hoogwaardige metalen onderdelen.'
Materials Solutions in Worcester is een pionier in het gebruik van Selective Laser Melting (SLM) technologie voor de vervaardiging van hoogwaardige metalen onderdelen.
1/1
Meer over
Bedrijven

Materials Solutions in Worcester is een pionier in het gebruik van selective laser melting of selectief lasersmelten (SLM) technologie voor de vervaardiging van hoogwaardige metalen onderdelen. Een specialiteit van het bedrijf is het maken van onderdelen voor turbomachines, in het bijzonder hoge temperatuur toepassingen voor gasturbines waar nauwkeurigheid, afwerking en de hoogste kwaliteit van de materialen van cruciaal belang is. Het bedrijf werk voornamelijk met 3D-metaalprinters van EOS.

In augustus 2015 verwierf Siemens Venture Capital al een minderheidsbelang (14 procent) in het bedrijf dat momenteel meer dan 20 hooggekwalificeerde ingenieurs in dienst heeft.

Materials Solutions Ltd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (3)...

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

DIS Sensors

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb