Laatste nieuws:

1 augustus 2016 13:04

Artexis Easyfairs neemt Evenementenhal over

Het Belgische Artexis Easyfairs heeft op 29 juli de Evenementenhal overgenomen. Door deze acquisitie breidt Artexis Easyfairs uitgebreid naar 11 eventlocaties en meer dan 200 evenementen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

“Evenementenhal sluit perfect aan op onze bestaande activiteiten om twee redenen. Ten eerste is Evenementenhal een van de marktleiders in zijn sector in Nederland en Artexis Easyfairs heeft al een uitstekende reputatie en een sterke aanwezigheid in de Benelux. Ten tweede zijn de events van Evenementenhal gebaseerd op een uiterst succesvol all-in concept”, zegt Eric Everard, oprichter en CEO van Artexis Easyfairs.

Angelique Klar, Managing Director Evenementenhalreageert: “Onze bedrijven passen echt goed bij elkaar en ik zie ernaar uit om in samenwerking met Eric’s team onze activiteiten uit te breiden”.

Vakbeurzen

In 2015 trok Evenementenhal 10.000 exposanten en 600.000 bezoekers aan met evenementen in Hardenberg, Gorinchem en Venray in Nederland, en Bad Salzuflen in Duitsland. Het bedrijf organiseert hoofdzakelijk B2B-vakbeurzen. Vóór de overname door Artexis Easyfairs was Evenementenhal in gezamenlijke handen van H2 Equity Partners Fund, ABN Amro Participaties en twee minderheidsaandeelhouders.

Met de overname van Evenementenhal telt Artexis Easyfairs 700 medewerkers.