Laatste nieuws:

9 oktober 2008 16:53

Parker Hannifin neemt Legris SA over

Parker Hannifin heeft Legris SA heeft overgenomen van de Legris Industries Group. Details van de transactie zijn niet vrijgegeven. Legris SA is een toonaangevende producent van onder andere slangen en koppelingen voor pneumatische, hydraulische en chemische toepassingen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

In 2007 had Legris een omzet van € 233 miljoen. Het bedrijf heeft ongeveer 1800 medewerkers, 10 productievestigingen en een wereldwijd netwerk van 25 internationale verkoopkantoren. De bedrijfsresultaten van deze acquisitie zullen worden geconsolideerd in het eerste volledige jaar van operatie. De Legris omzet zal worden opgenomen in het Internationale Industriële segment (90%) en het Amerikaanse Industriële segment (10%) van Parkers wereldwijde Fluid Connectors Groep. 

Met een jaarlijkse omzet van meer dan 12 miljard dollar is Parker Hannifin 's werelds grootste en meest diverse producent van producten en systemen voor aandrijving en besturing. Parker zorgt voor specifieke oplossingen voor een groot aantal mobiele, industriële en marine markten. Parker heeft meer dan 62.000 medewerkers in 48 verschillende landen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb