Laatste nieuws:

17 juni 2016 15:14

Samenwerking Pon Power en Schneider Electric

Pon Power en Schneider Electric gaan een strategische samenwerking aan. Dat maakten de bedrijven op 16 juni bekend.

Remko Sunnotel en Sonja Boots'
Remko Sunnotel en Sonja Boots
Rechts
1/2
Meer over
Bedrijven

Met de samenwerking willen Pon Power en Schneider Electric nog beter voldoen aan de behoeften van hun klanten. Een eerste voorbeeld hiervan is het bieden van geïntegreerde noodstroomvoorzieningen, waarbij het noodstroomaggregaat een integraal onderdeel is van het complete energiedistributiesysteem.

De samenwerking biedt voordelen tijdens het gehele proces: één aanspreekpunt voor zowel ontwerpfase, inbouw, inbedrijfstelling en onderhoud. De ambitie is om dit partnerschap in te zetten voor vele andere en innovatieve oplossingen voor gezamenlijke en nieuwe klanten.

Partners

Schneider Electric heeft veel expertise op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering. Schneider werkt steeds actiever samen met eindklanten om uitdagingen te vertalen naar mogelijke oplossingen. Hierbij zijn gespecialiseerde partners nodig die bereid zijn om te investeren in langetermijnrelaties.

“Met Pon Power hebben wij een partner gevonden die niet alleen de nodige specialistische kennis meebrengt, maar ook bereid is om op lange termijn te investeren. Pon Power en Schneider Electric hebben gezamenlijk een focus op de marktsegmenten datacenters en zorgsector’’, aldus Sonja Boots, Channel Manager Industrial Power bij Schneider Electric.

Pon Power is een werkmaatschappij van familiebedrijf Pon en levert energie-oplossingen op basis van Caterpillar-motoren. Remko Sunnotel, Commercial Director Pon Power: “Met deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter een volledige, geïntegreerde ontzorging bieden op het gebied van energiedistributie. Wij zien Schneider als een innovatieve partner waarmee wij betrouwbare en toekomstvaste oplossingen kunnen bieden.”

Pon en Schneider montage

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb