Laatste nieuws:

13 juni 2016 13:42

Bosch Rexroth vervangt toneelhijstechniek Haarlem

De directies van Bosch Rexroth en Philharmonie Haarlem tekenden op 14 april een contract voor de vervanging van de toneelhijstechniek van de Stadschouwburg & Philharmonie in Haarlem.

Ron van den Oetelaar (l), directeur Bosch Rexroth en Maria Hansen, Directeur Philharmonie Haarlem, tekenen het contract.'
Ron van den Oetelaar (l), directeur Bosch Rexroth en Maria Hansen, Directeur Philharmonie Haarlem, tekenen het contract.
Rechts
1/2
Meer over
Bedrijven

Met deze opdracht zet Bosch Rexroth de eerste stappen in de wereld van de theatertechniek.

Toornendpartners heeft het theater geadviseerd en begeleid in de aanbesteding, die heeft geresulteerd in een opdracht voor Bosch Rexroth in Boxtel. Als leverancier van aandrijf- en besturingstechniek zet Bosch Rexroth zich intensief in op de markt voor theatertechniek.

Theatertechniek

De theatertechniek van Bosch Rexroth bestaat uit een in huis ontworpen besturingssysteem, opgebouwd met Bosch Rexroth componenten en bijbehorende software. Voor de theatertechniek in de Philharmonie wordt de bestaande installatie deels gerenoveerd en deels vernieuwd. Vooral een intelligente maar eenvoudig te bedienen besturing wordt ingebouwd.

Brede bijdrage

Bosch Rexroth streeft naar een sterke bijdrage aan de systemen die in de theaterwereld worden toegepast. Naast de aandrijf- en besturingstechniek is Bosch ook aanspreekpartner voor klimaat-optimalisering, veiligheid- en calamiteitsystemen (brandmelding, ontruiming, bewaking) en verwarming- en klimaatbeheersingssystemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (3)...

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb