Laatste nieuws:

8 oktober 2008 09:54

BARTEC met nieuwe partner klaar voor de wereldmarkt

Na een zeer succesvol jaar met een omzetgroei van ruim 10% naar een totale omzet van meer dan 200 miljoen euro heeft BARTEC met de Zwitserse investeringsmaatschappij CAPVIS een overeenkomst gesloten dat deze het meerderheidsbelang in de firma BARTEC overneemt van de firma Allianz Capital Partners (ACP).

'
1/1
Meer over
Bedrijven

In samenwerking met de partner ACP is Bartec de afgelopen jaren uitgegroeid tot een firma met wereldwijd 1350 medewerkers, verkoopkantoren in 25 verschillende landen en 7 productievestigingen o.a. in Duitsland, Zwitserland en China. Daarnaast beschikt Bartec inmiddels over meer dan 50 wereldwijd gevestigde handelspartners.

De recente overname door Capvis is een onderdeel van de verregaande groeistrategie van Bartec. Zo wil men de rol als een van de leidinggevende firma's op het gebied van industriële veiligheidstechnieken welke men binnen Europa de afgelopen jaren heeft kunnen bemachtigen, nu uitbreiden tot dezelfde positie op de wereldmarkt. In Capvis heeft men nu de partner gevonden waarmee deze strategie realistisch is geworden.

Bartec

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb