Laatste nieuws:

30 mei 2016 14:04

Philips ontvangt Koning Willem I Prijs

Koninklijke Philips heeft de Koning Willem I Prijs gewonnen in de categorie ‘grootbedrijf’. Het bedrijf kreeg de prijs overhandigd door Koningin Máxima.

v.l.n.r. Koningin Máxima, dhr. Prof. dr. K.H.W. Knot (President van de Nederlandsche Bank en Voorzitter van de Koning Willem I Stichting), Toine Brock (Tobroco Machines), Rob Baan (Koppert Cress B.V.) en Frans van Houten (Koninklijke Philips N.V.) (Foto: Maarten Huisman)'
v.l.n.r. Koningin Máxima, dhr. Prof. dr. K.H.W. Knot (President van de Nederlandsche Bank en Voorzitter van de Koning Willem I Stichting), Toine Brock (Tobroco Machines), Rob Baan (Koppert Cress B.V.) en Frans van Houten (Koninklijke Philips N.V.) (Foto: Maarten Huisman)
1/1
Meer over
Bedrijven

De overhandiging vond plaats tijdens de feestelijke uitreikingsavond met als thema ‘Creating the Future’ bij Radio Royaal in Brainport Regio Eindhoven.

Tobroco Machines won de Willem I Prijs in de categorie ‘mkb’. In de categorie duurzaam ondernemen ontving Koppert Cress de Koning Willem I Plaquette 2016.

Drie d’s

De winnaars werden tijdens de uitreiking geroemd om hun durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie.

Onder de ruim 250 aanwezigen waren tal van hoogwaardigheidsbekleders waaronder Prof. dr. K.H.W. Knot (als President van de Nederlandsche Bank en Voorzitter van de Koning Willem I Stichting gastheer van de avond), Commissaris van de Koning en de burgemeester van Eindhoven.

Daarnaast was de top van het Nederlandse bedrijfsleven vertegenwoordigd, waaronder eerdere winnaars van de Koning Willem I Prijs en de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.