Laatste nieuws:

25 mei 2016 22:26

Hegra breidt productie lineaire geleidingen fors uit

Hegra Linear Revolution, voorheen bekend als Hegra Linear GmbH & Co.KG, breidt zijn vestiging in Limburg an der Lahn fors uit. Dankzij de uitbreiding neemt de productiecapaciteit toe met vijftig procent. De lineaire geleidingen van Hegra worden veel toegepast in de voertuig-, machine- en vliegtuigbouw.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Sinds het Duitse Rollon de fabrikant van lineaire geleidingen en telescopische rails heeft overgenomen, profiteert Hegra van het wereldwijde distributienetwerk van de moedermaatschappij. Rüdiger Knevels, algemeen directeur van Rollon: "We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Hegra Linear Revolution en we hebben onze activiteiten reeds aanzienlijk kunnen uitbreiden in de afgelopen maanden. Mede dankzij de overname van Hegra kan Rollon een compleet assortiment lineaire geleidingen aanbieden voor vrijwel iedere toepassing."

Bij Hegra zijn de klantspecifieke oplossingen verantwoordelijk voor zeventig procent van de omzet. Knevels: "Dat percentage is uniek in de markt voor lineaire techniek. Hegra past daarom goed bij Rollon, dat zowel standaardoplossingen wil aanbieden als maatoplossingen."

www.rollon.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb