Laatste nieuws:

23 mei 2016 10:54

NTS-Group opent tweede fabriek in Singapore

De NTS-Group in Eindhoven heeft onlangs een tweede fabriek in Singapore geopend: NTS Mechatronics Singapore. De nieuwe fabriek gaat de engineering en assemblage van modules en systemen in de regio uitvoeren realiseren en nauw samenwerken met zusterbedrijf NTS Components Singapore dat gespecialiseerd is in het maken van precisie- frames en plaatwerk.

Van links naar erchts: Roald Dogge, managing director NTS Mechatronics Singapore, Hans Akerboom, afgevaardigde van de Nederlandse ambassade in Singapore en Marc Hendrikse, CEO NTS-Group, openen de nieuwe NTS-vestiging in Singapore.'
Van links naar erchts: Roald Dogge, managing director NTS Mechatronics Singapore, Hans Akerboom, afgevaardigde van de Nederlandse ambassade in Singapore en Marc Hendrikse, CEO NTS-Group, openen de nieuwe NTS-vestiging in Singapore.
1/1
Meer over
Bedrijven
De NTS-Group neemt de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen, maken en assembleren van opto-mechatronische systemen en modules voor toonaangevende internationale machinebouwers (OEM's). Zo kunnen deze klanten zich concentreren op de core R&D, marketing, sales en service van hun producten. CEO Marc Hendrikse, van NTS: "Een flinke dosis kennis en ervaring op het gebied van co-designing en assemblage was al aanwezig, maar vanwege de groei in de huidige plaatwerkfabriek moesten we de mechanische assemblagewerkzaamheden gaan verhuizen. Daarnaast was er ook de vraag van klanten om op moduleniveau te kunnen uitbesteden in een cleanroom omgeving."

Het nieuwe pand beslaat ruim 1000 m2 en is inmiddels in gebruik genomen. Het biedt voldoende ruimte om de modules en machines van klanten te gaan assembleren en testen. De fabriek beschikt over een meetkamer met een gloednieuwe Mitutoyo meetmachine, een cleanroom van 350 m2 in klasse 10 000 en een speciale ‘booth' voor klasse 100. Momenteel zijn er zo'n twintig mensen werkzaam, maar dit aantal zal op termijn groeien naar circa 80 medewerkers.

www.nts-group.nl  

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (3)...

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb