Laatste nieuws:

9 mei 2016 11:39

Samenwerking Murrelektronik en Yacoub

Automatiseringsbedrijf Murrelektronik en ontwikkeling- en technologie-dienstverlener Yacoub zijn een overeenkomst aangegaan om nauwer te gaan samenwerken.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Het doel van de samenwerking is het verhogen van de innovatie en concurrerende kracht van beide ondernemingen, waardoor sneller dan ooit nieuwe kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld kunnen worden.

Industrie 4.0

Het gemeenschappelijk gebruik van mogelijkheden op het gebied van onderzoek en voorontwikkeling zal de competentie van Murrelektronik binnen industrie 4.0 verhogen. De Time-to-market van producten zal korter worden door de grotere capaciteit in de ontwikkeling.

Klanten die de implementatie van oplossingen op basis van Smart Automation volgen kunnen dus eerder terugvallen op producten die installatieconcepten verbeteren en optimaliseren. Het combineren van de kerncompetenties biedt ook kansen om nieuwe markten te ontwikkelen.

“Onze nauwe samenwerking met het Yacoub, gevestigd in de directe omgeving van de campus Fraunhofer Instituut in Berlijn, zullen onze R & D-activiteiten in Duitsland versterken”, aldus Markus Schyboll, CEO van Murrelektronik.