13 april 2016 15:52

Powerbox neemt Power Technics over

Voedingenfabrikant Powerbox neemt de activiteiten, het magazijn, de apparatuur en productrechten van voormalig Power Technics BV in Etten-Leur over. Dit maakte Powerbox dinsdag 12 april bekend.

Power Technics is gevestigd in Nederland en is werkzaam op het gebied van ontwikkeling, design en productie van elektronische voedingen voor onder andere industrie, luchtvaart, maritiem, telecommunicatie, defensie en medische applicaties.

“Powerbox en Power Technics hebben een langdurige relatie en ontwerpen sinds jaar en dag voedingen voor complexe maritieme en defensie gerichte systemen en behalen hierbij een hoge kwaliteitseis gecombineerd met een tevreden gevoel bij de klant,” aldus Louis Masreliez VP of Sales Noord Europa.

“De toevoeging van de capaciteit en kennis van Power Technics aan Powerbox geeft al onze klanten voordelen en de bestaande klanten zijn gegarandeerd van voortzetting van de voor hen zo belangrijke producten”, aldus Masreliez.

Power Technics wordt volledig geïntegreerd in de Powerbox Group en de werkzaamheden zullen voortgezet worden in het pand van Power Technics aan de Nijverheidsweg 126 in Etten-Leur.

Foto's:

Powerbox neemt Power Technics over

© Aandrijvenenbesturen.nl