11 april 2016 14:12

Webinars voor Labview

National Instruments (NI) lanceert op 19 april as. een serie webinars over het gebruik van Labview. De één uur lange live webinars zijn bedoeld voor alle engineers en onderzoekers die meer tijd willen besteden aan innovatie en minder aan implementatie.

Een engineer van NI zal tijdens de webinars de deelnemers meenemen in de wereld van Labview en grafisch systeemontwerp. Deelnemers leren hoe Labview kan helpen bij dagelijkse taken op het gebied van meet- en controlesystemen.

Inhoud

Het testen van de complexe systemen van tegenwoordig vereist dat bedrijven en individuen snel nieuwe applicaties kunnen proefdraaien en uitrollen. Labview verenigt de ontwerp, prototyping en uitrol van een toepassing.

Tijdens de webinars leer je de juiste aanpak bij gebruik van een grafisch syteemontwerp-programma en hoe je kunt programmeren zoals je hersens denken. Doormiddel van live demonstraties worden mogelijkheden en functies van Labview getoond.

Webinar

De webinars zijn een live online sessie van een uur, waarbij vragen ook live gesteld kunnen worden. Ook na de presentatie is er gelegenheid tot sturen van vragen en interactie met de experts van NI. De sessie zal in de Engelse taal gehouden worden.

Meer informatie over de Labview webinars en registratie

Foto's:

Webinars voor Labview

(foto: National Instruments)

© Aandrijvenenbesturen.nl