Laatste nieuws:

7 april 2016 14:01

Mastervolt geeft apparatuur en levenslange garantie aan KNRM

Mastervolt sponsort de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). De Nederlandse leverancier van energiesystemen wil de redders van de KNRM een veiliger werkomgeving bieden. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen biedt Mastervolt naast de apparatuur ook levenslange garantie en training voor de installateurs aan.

KNRM schip in zwaar weer (foto: Flying Focus)'
KNRM schip in zwaar weer (foto: Flying Focus)
Rechts
1/2
Meer over
Bedrijven

“De KNRM heeft een uitstekende reputatie en verricht fantastisch werk. De redders moeten hun belangrijke werk vanuit een zo veilig mogelijke omgeving kunnen doen”, stelt Ton de Winter, CEO van Mastervolt. “Dit stelt de redders in staat beter en wellicht meer levens te redden. Daarbij zullen de redders de eigen veiligheid niet uit het oog verliezen. Wij helpen hen daarbij”.

Symbolisch bedrag

“Voor Mastervolt is het belangrijk dat sponsoring dicht bij het hart ligt. Mensen moeten het vanzelfsprekend vinden dat Mastervolt de KNRM sponsort. We streven ernaar dat de sponsoring uit de levering van onze producten of onze diensten bestaat”, aldus Ton de Winter. Toen het plan bekend werd, startte het personeel spontaan een inzamelingsactie. Het ingezamelde geld werd door middel van een symbolische cheque ter waarde van € 2.500,- door Ton de Winter aan Edward Zwitser van de KNRM overhandigd op woensdag 6 april.

Levenslange garantie

Mastervolt biedt de KNRM een levenslange garantie op alle Mastervolt-producten die bij de KNRM in gebruik zijn. Tevens stelt Mastervolt een jaarlijks budget beschikbaar om nieuwe producten aan te schaffen, zowel voor nieuwbouw als voor bestaande vaartuigen.

Naast de producten wordt ook kennis ter beschikking gesteld: Mastervolt zal de KNRM met raad en daad assisteren bij het ontwerpen en optimaliseren van de elektrische systemen aan boord van de schepen en voertuigen. Daarnaast zullen er ook trainingen gegeven worden aan werven en installateurs die voor de KNRM werken. Alleen met een correcte installatie kunnen de producten optimaal functioneren.

'Beetje stil'

Kasper Kools, Chef werkplaats van de KNRM, is erg blij met de sponsoring door Mastervolt: “We zijn er een beetje stil van en voelen ons zeer vereerd. Wij werken al 25 jaar samen met Mastervolt. Het is geweldig dat dit op deze manier wordt bestendigd. Wij selecteren op kwaliteit van de systemen. Dat is pure toegevoegde waarde voor het veilig redden van mensen. Dat KNRM al zo lang met Mastervolt producten werkt, zegt genoeg. Ook de trainingen zijn zeer welkom", aldus Kools. “Kennis is de basis van je bedrijf, het meest kapitaalintensieve wat je kan hebben binnen een organisatie. Deze trainingen tillen onze kennis naar een hoger niveau.”

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb