Laatste nieuws:

7 april 2016 09:04

MIT-regeling open vanaf 10 mei

Innovatieve MKB'ers kunnen vanaf 10 mei weer subsidie aanvragen binnen de MKB-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). Daarin zijn de volgende instrumenten opgenomen: kennisvouchers, innovatieadviesprojecten haalbaarheidsprojecten en R&D-samenwerkingsprojecten (klein en groot).

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Kennisvouchers

Een kennisvoucher is een 'waardebon' waarmee een MKB-ondernemer een kennisvraag kan laten beantwoorden door een kennisinstelling. De afhandeling gebeurt in volgorde van binnenkomst. Openstelling: 10 mei tot en met 1 september 2016.

Innovatieadviesprojecten

Inwinnen van innovatieadvies door een kennisinstelling of een onafhankelijke adviesorganisatie. Dit is bijvoorbeeld het beantwoorden van een kennis- en/of een adviesvraag. De afhandeling gebeurt in volgorde van binnenkomst. Openstelling: 10 mei tot en met 1 september 2016.  

Haalbaarheidsprojecten

In kaart brengen van de technische en economische risico's van een voorgenomen innovatieproject. De afhandeling gebeurt in volgorde van binnenkomst. Openstelling: 10 mei tot en met 1 september 2016.

R&D-samenwerking

Samen met minstens een andere MKB een product, productieproces of dienst vernieuwen of ontwikkelen. Openstelling: 5 juli tot en met 1 september 2016. Het is een tender.

Lees meer over de voorwaarden, budgetten, regio's en manier van aanvragen op de website van RVO.

Download

MIT-factsheet | maart 2016

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb