Laatste nieuws:

10 maart 2016 11:03

Yaskawa zet robots centraal op TechniShow

Yaskawa is met twee stands nadrukkelijk aanwezig op de TechniShow. Op de eerste stand (hal 11) staan verschillende lasrobots, maar ook handlingsrobots en een palletiseerrobot. De tweede stand (in hal 10) laat een innovatieve H-tafel booglascel zien met cyclustijdbesparende oplossing.

Yaskawa staat in hal 10 met een innovatieve H-tafel booglascel met cyclustijdbesparende oplossing.'
Yaskawa staat in hal 10 met een innovatieve H-tafel booglascel met cyclustijdbesparende oplossing.
1/1
Meer over
Bedrijven

Yaskawa staat samen met partner BMO Automation op de TechniShow, waar BMO onder andere haar nieuwste innovatie aan de Nederlandse maakindustrie zal tonen, de Platinum 24. Het unieke hieraan is dat BMO Automation een standaard systeemoplossing heeft voor het gelijktijdig volautomatisch door elkaar verwerken van verschillende producten en assen op een of twee draaibanken. Uiteraard zonder tussenkomst van een operator.

De combinatie van slimme software voorzien van een onuitputtelijke functionele mogelijkhedenlijst, een krachtige Yaskawa robot en een doordacht machine-ontwerp zorgen ervoor dat de Platinum 24 een hoog gehalte aan innovativiteit bevat.

Prijsvraag om Omnibot Hello!MiP robot

Bij inlevering van een visitekaartje met een ingevuld deelname formulier is er dagelijks op de stand de erg leuke Omnibot Hello!MiP robot te winnen. De MiP robot kan worden bestuurd met handbewegingen of een smartphone, danst en heeft een learning mode en balanceermode.

Yaskawa is een partner die haar klanten geïntegreerde oplossingen kan bieden vanuit een enkele bron. De producten en oplossingen van Yaskawa ondersteunen al 100 jaar de automatisering van veel verschillende industrieën.

Yaskawa staat op fde TechniShow van 15-18 maart 2016 in hal 10, stand A.028 én in hal 11, stand H.023.

Bron: Vraag en Aanbod