Laatste nieuws:

9 maart 2016 11:01

SKF introduceert nieuwe app voor lagermontage

SKF heeft een app geïntroduceerd voor de SKF Drive-up Method voor lagermontage. De app is zowel voor iOS als Android beschikbaar en kan worden gebruikt op smartphones en tablets.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De app vult SKF's pc-software SKF Drive-up Method aan en kan worden gedownload via de App Store van Apple en via de Google Play Store.

SKF Drive-up Method app

De SKF app stelt de gebruiker in staat tweerijige tonlagers en CARB toroïdale rollagers die gemonteerd zijn op een conische zitting eenvoudig met de vereiste passing te monteren.

De juiste passing wordt verkregen door het regelen van de axiale drive-up van het lager vanuit een vooraf bepaalde startpositie.De juiste passing wordt bereikt door het controleren van de axiale verplaatsing van het lager vanuit een vooraf bepaalde startpositie.

Deze methode maakt gebruik van een SKF hydraulische moer waarop een meetklok is aangebracht, alsook een speciaal gekalibreerde digitale manometer die op de geselecteerde pomp wordt gemonteerd.

Smartphone- en tablet-functies

Wanneer de app op een smartphone of tablet wordt gebruikt, selecteert de gebruiker het juiste lagertype, een aantal parameters en worden de waarden voor een optimale montage weergegeven. De app geeft ook stapsgewijze werkinstructies. Zowel de vereiste waarden als de instructies kunnen worden opgeslagen in de handige PDF-indeling.

Meer informatie is te vinden op de website van SKF. De applicatie is voor iOS en Android beschikbaar, en als desktopapplicatie voor Windows-systemen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb