Laatste nieuws:

29 februari 2016 13:29

Verbeterde website voor TDK-Lambda

De website van TDK-Lambda is vernieuwd en biedt nu meer mogelijkheden voor interactie en uitgebreide productpagina’s. Daarnaast is de site mobiel responsive ontworpen, zodat gebruikers nu de site met behoud van functionaliteit ook via smartphones en andere kleinere schermen kunnen bekijken.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De productpagina's hebben nu drie informatietabs. De openingstab ‘Productoverzicht’ geeft naast een korte beschrijving de onderscheidende productkenmerken en laat aan de hand van icoontjes de belangrijkste toepassingen van het product zien. De tweede tab, ‘Technische Downloads’, toont de benodigde bestanden voor een snelle en goede design-in, inclusief 3D-files. Het derde tabblad bevat alle productgerelateerde video's, waaronder een groot aantal FAQ’s en ‘how-to?’-instructiemateriaal.

Weblinks naar gerelateerde informatie geven een selectie van alternatieve producten, beeldmateriaal en aanbevolen ruisfilters. De website heeft veelgebruikte onderdelen behouden, waaronder de snelselectie waarmee ontwerpers snel het meest geschikte product voor hun toepassing kunnen vinden in TDK-Lambda’s omvangrijke aanbod van AC-DC-, DC-DC- en programmeerbare voedingen.

Gebruikers, die op de hoogte willen blijven van de nieuwste producten van TDK-Lambda, kunnen zich inschrijven voor de maandelijkse e-mail nieuwsbrief of via een RSS feed automatisch productnieuws en andere informatie ontvangen.

Bezoek de vernieuwde website via www.nl.tdk-lambda.com

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb