Laatste nieuws:

24 februari 2016 15:32

Tsubaki lanceert ‘Tree App’

Tsubaki heeft een ‘Tree App’ gelanceerd voor iOS- en Android-apparaten. Met de app is productinformatie te downloaden, zijn plaatselijke dealers te vinden en offertes op te vragen.

De Tree App is ontwikkeld om de bestaande dienstverlening van Tsubaki te ondersteunen, waardoor Tsubaki medewerkers, dealers en klanten snel met elkaar kunnen communiceren - waar ook ter wereld. '
De Tree App is ontwikkeld om de bestaande dienstverlening van Tsubaki te ondersteunen, waardoor Tsubaki medewerkers, dealers en klanten snel met elkaar kunnen communiceren - waar ook ter wereld.
1/1
Meer over
Bedrijven

Tsubaki heeft de Tree App ontwikkeld om de bestaande Tsubaki dienstverlening te ondersteunen door Tsubaki medewerkers, dealers en klanten snel met elkaar te laten communiceren - waar ook ter wereld.

Peter de Blok, Sales Manager bij Tsubakimoto Europe, legt uit: “De Tsubaki boom symboliseert de bedrijfsopzet. De wortels zijn onze technische vaardigheden en praktische kennis; de stam is onze bedrijfsstructuur en de vruchten zijn de producten die we aan onze klanten leveren. De Tsubaki Tree is het startpunt in de app. Van daaruit vindt de gebruiker alles van bedrijfsinformatie en toepassingsvoorbeelden tot dealer locaties.”

App

De app kan gratis vanaf de App Store en Google Play Store worden gedownload en is in acht verschillende talen beschikbaar: Engels, Duits, Nederlands, Frans, Italiaans, Spaans, Pools en Russisch. De hele Tsubaki literatuur kan worden binnengehaald, waaronder de bedrijfsbrochures, toepassingsprofielen, productbrochures en trainingsinstructies. Gebruikers kunnen door de benodigde bestanden navigeren en deze op hun toestel binnenhalen, waarna ze rustig kunnen worden bekeken, afgedrukt of gedeeld.

Communicatie en offertes

De app vormt ook een nieuwe communicatielijn met de Tsubaki medewerkers, zodat zij vóór en ná de aankoop ondersteuning kunnen bieden aan klanten. Als de GPS van het toestel met de app erop aanstaat, kan deze de dichtstbijzijnde dealers vinden en alle benodigde contactgegevens laten zien.

De Tree App kan ook worden gebruikt om offertes op te vragen. Door simpelweg een vragenlijst in te vullen en een foto van de applicatie toe te voegen, kan de Tsubaki Sales Support de wens van de klant herkennen, contact opnemen om een eerste offerte te geven en zo nodig een bezoek op locatie regelen.

Meer informatie en (gratis) downloaden van de app kan via: tsubakitree.tsubaki.eu

*De Tsubaki Tree App is geschikt voor: Apple iPad, Apple iPad mini, Android Smartphone, Android Phablet en Android Tablet.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb