Laatste nieuws:

22 februari 2016 13:44

VMB Automation nieuwe naam van VMB Besturingstechniek

VMB Besturingstechniek heet voortaan VMB Automation. De naamswijziging is onderdeel van een organisatieaanpassing binnen het bedrijf.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

VMB Automation is gespecialiseerd in procesautomatisering. De afgelopen jaren groeide het bedrijf, onder meer door bedrijfsovernames. De directie besloot daarom een organisatieaanpassing en herpositionering door te voeren. Hierbij hoort ook een nieuwe naam.

VMB Automation

VMB Automation bestaat uit de businessunits: Control Systems, Information Technology, Components en Flextech.

Directeur Arie Verhoeven: “Hiermee zijn onze bedrijfsactiviteiten volledig afgestemd op de markten waarvoor wij actief zijn. Onveranderd is het maatwerk dat wij leveren, geheel naar wens van de klant. Daarvoor beschikt ons team van medewerkers zowel over branchekennis als kennis van de meest innovatieve technologieën.”

Experience Center

Ook start VMB Automation een Experience Center. Hierin worden, eventueel in samenwerking met opdrachtgevers, innovatieve totaaloplossingen ontwikkeld voor de automatisering van bedrijfsprocessen. In het Experience Center is altijd één van de specialisten aanwezig voor het geven van advies en het beantwoorden van vragen.

VMB Automation heeft vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht en Barneveld.