Laatste nieuws:

22 februari 2016 10:14

FPT-Vimag ambassadeur Smart Industry

FPT-VIMAG, de branchevereniging voor de productietechnologie, is ambassadeur van Smart Industry geworden. Hiermee sluit FPT-VIMAG zich aan bij onder andere TNO, FME en de Kamer van Koophandel om Smart Industry in Nederland op de kaart te zetten.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Smart Industry staat voor het versterken van de Nederlandse industrie door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen, zodat bedrijven efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en tailor made kunnen produceren.

“De productietechnologie is bij uitstek de sector waarin we Smart Industry kennen en toepassen”, zegt Chantal Baas, directeur FPT-VIMAG. “We zien in hoog tempo de industrie verder digitaliseren. De productietechnologie wordt hiermee efficiënter.”

Technishow

Smart Industry Ambassadeurs zijn bedrijven en instellingen die klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de actieagenda Smart Industry. Zij beschikken over kennis die zij graag delen met het Smart Industry netwerk. Smart Industry is een ontwikkeling die slaagt wanneer bedrijven, werknemers, scholen, onderzoekers en overheden de handen ineen slaan. Samenwerken en kennisdelen in het netwerk zijn daarvoor cruciaal.

Tijdens de Technishow, van 15 tot en met 18 maart in de Utrechtse Jaarbeurs, tonen verscheidene partijen hun Smart Industry-oplossingen. De Technishow is de grootste technologiebeurs van de Benelux, met meer dan 400 standhouders en ruim 40.000 bezoekers.