Laatste nieuws:

18 februari 2016 08:36

Aventics breidt uit naar Benelux

Aventics Nederland wordt Aventics Benelux. In september 2013 ging de pneumatiekafdeling van Bosch Rexroth zelfstandig verder onder de naam Aventics. De afgelopen twee jaar heeft Aventics in Nederland met succes haar naam gevestigd, nu is het tijd voor een volgende stap.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De overgang naar de nieuwe naam, met een nieuwe strategie en nieuwe bedrijfsvoering is in fases doorlopen. Sinds januari 2016 zijn ook de locaties België en Luxemburg onderdeel van Aventics, zij worden bediend vanuit het Nederlandse kantoor in Boxtel. Aventics haalt voordeel uit het beste van twee werelden. De kwaliteit, deskundigheid en jarenlange ervaring van Bosch Rexroth met de flexibiliteit en innovatiekracht van een jong middelgroot bedrijf.

Nieuwe uitdaging

Na een succesvolle start in Nederland gaat Aventics in België en Luxemburg opnieuw bruggen bouwen. Een uitdaging, maar Geert-Jan Stöver (General Manager Benelux) heeft er vertrouwen in: “De boodschap wordt bij de huidige klantenkring in deze landen goed ontvangen. Zij hebben behoefte aan een focus op pneumatiek, welke wij bieden. Daarnaast kunnen ze blijven vertrouwen op het bekende merk. Waar wij als Aventics meerwaarde bieden is dat wij streven naar ‘makkelijk zaken doen’. Daarom investeren we o.a. in gebruiksvriendelijke online tools en technisch advies op maat!”

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb