Laatste nieuws:

8 februari 2016 14:49

Motrac Hydraulics neemt Hydromarine over

Motrac Hydrauliek, een dochteronderneming van Royal Reesink, heeft bekendgemaakt dat zij overeenstemming heeft bereikt over de overname van de activiteiten van Hydromarine in Papendrecht.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De contracten zijn inmiddels getekend. Hydromarine zet vanaf heden haar bedrijfsactiviteiten voort onder de bedrijfsnaam Motrac Hydraulics. De diensten van deze organisatie blijven onder de merknaam Hydromarine herkenbaar voor relaties. Al meer dan 28 jaar ontwerpt, bouwt en onderhoudt Hydromarine standaard en op maat vervaardigde hydraulische systemen, hoofdzakelijk voor de maritieme sector.

Koert Huisman, Managing Director Motrac Hydraulics: “Met deze overname hebben we opnieuw een stap gezet in de goede richting om ons doel te verwezenlijken, namelijk het volledig ontzorgen van onze klanten met een zo omvangrijk mogelijk productenpakket. Deze overname sluit naadloos aan bij de langetermijnvisie van Motrac Hydraulics om binnen niet al te lange tijd uit te groeien tot een toonaangevende systeemintegrator, ook in de maritieme sector.”

Maarten Vinkesteijn, Director Sales & Marketing van Motrac Hydraulics: “Door bundeling van de kennis en engineeringcapaciteiten van beide organisaties kunnen we onze klanten in het Westen van Nederland beter bedienen, is onze dekkingsgraad in Nederland verbeterd, ons netwerk in de maritieme sector fors uitgebreid en hebben we voortaan kennis in eigen huis, over specifiek voor de scheepvaartbranche, ontwikkelde hydraulische systemen.”

Jos Zegelaar, de huidige directeur van Hydromarine, vult aan: “Als Hydromarine kunnen we op bovengenoemde wijze de continuïteit van onze organisatie waarborgen en zo verdere invulling geven aan onze expansieplannen. De toekomst zien we dan ook zeer rooskleurig tegemoet.”