Laatste nieuws:

29 januari 2016 08:00

ABF Bearings verruimt openingstijden

ABF Bearings heeft de openingstijden verruimd van 16.00 uur tot 17.59 uur. Alle orders besteld voor die tijd worden gegarandeerd dezelfde dag verzonden. Hierdoor is ook de verkoopafdeling van de Nederlandse groothandel in (kogel)lagers en elektromotoren langer bereikbaar.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

“De service van onze klanten, is afhankelijk van onze betrouwbaarheid”, weet Quirijn Fabrie, eigenaar van ABF. “De producten die we leveren zijn vaak dringend nodig, er staat bijvoorbeeld een productielijn stil die wacht op nieuwe onderdelen.”

Aanvragen

Gedurende de dag komen bij ABF honderden aanvragen binnen. Het bedrijf merkt dat aan het einde van de dag vaak pas de uiteindelijke order wordt geplaatst. De 1.200 klanten van ABF Bearings hebben nu langer de tijd alle benodigde artikelen te bestellen. Daarbij worden meerdere bestellingen op één dag gecombineerd om transportkosten te besparen.

Samenwerking

De besteltijden van ABF zijn in samenwerking met UPS verschoven. “Een mooi samenspel, omdat de hele keten hierop aangepast moest worden. Van de order intake bij onze Verkoopafdeling tot het transport naar het distributiecentrum van UPS”, vertelt Fabrie.

Alle bestellingen voor één van de zes miljoen lagers of elektromotoren die ABF Bearings in Roosendaal (Noord-Brabant) op voorraad heeft worden gegarandeerd dezelfde dag verzonden.

Het volledige aanbod van (kogel)lagers, elektromotoren en toebehoren is te vinden op de webshops van ABF: webshop.abfbearings.com en webshop.abfmotors.com.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb