Laatste nieuws:

21 januari 2016 14:53

Transfer Multisort Elektronik opent kantoor in Nederland

Transfer Multisort Elektronik opent een kantoor in Eindhoven. Dit is al het zevende buitenlandse kantoor van het bedrijf dat ook aanwezig is in Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Spanje, Duitsland en Hongarije.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Het besluit om een nieuwe vennootschap op te richten is een essentieel onderdeel van de strategie van het Poolse Transfer Multisort Elektronik, die uitgaat van verdere ontwikkeling op de Europese markten. De werknemers van het Nederlandse kantoor van TME zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van lokale klanten, zowel zakelijke als individuele, en technische advisering op het gebied van het productaanbod. De verkoop op het grondgebied van Nederland zal vanaf heden door de Nederlandse vennootschap worden uitgevoerd die facturen zal uitschrijven met het geldende Nederlandse BTW-tarief.

Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o. bestaat sinds 1990 en is momenteel een van de grootste Europese distributeurs van elektronische en elektrotechnische componenten, werkplaatsuitrusting en componenten voor industriële automatisering. Het bedrijf heeft meer dan 500 mensen in dienst bij de centrale in Polen en de dochterondernemingen in andere landen. TME biedt bijna 160.000 elektronische componenten van bekende, internationale producenten en distribueert ze naar 128 landen over de hele wereld.

De adresgegevens van de Nederlandse vestiging zijn:

Transfer Multisort Elektronik BV, Beemdstraat 1, 5653 MA Eindhoven.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb