Laatste nieuws:

13 januari 2016 14:55

Peco Select Fasteners sluit zich aan bij Indutrade

Op 8 januari heeft de firma Peco Select Fasteners uit Berschenhoek zich aangesloten bij Indutrade Benelux. De nieuwste telg in de Indutrade-groep is gespecialiseerd in oplossingen voor bevestigingsvraagstukken.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Het assortiment van Peco bestaat onder andere uit verschillende soorten boutenverbindingen van Europese origine voor veeleisende toepassingen.

Van Wembley tot Markthal

De bouten en andere bevestigings- en constructie-artikelen van Peco worden toegepast in aansprekende projecten. Zo is de complete dakconstructie van het Wembley-stadion voorzien van door Peco geleverde voorspanbouten. Ook voor de constructie van het nieuwe Centraal Station en de Markthal in Rotterdam zijn bevestigingsartikelen van Peco gebruikt.

Nuna 5

Peco leverde ook de Titanium pasbouten voor de Nuna 5, de zonnewagen waarmee het Nuon Solar Team/TU Delft vier keer op rij de World Solar Challenge won.

Samenwerking met Douwes

Peco gaat binnen Indutrade Benelux intensief samenwerken met Douwes International B.V. Douwes is eveneens specialist in bevestigingsmaterialen. Het productenpakket en de expertise van beide ondernemingen vullen elkaar goed aan.

Douwes-directeur Hans Tangenberg en Cock van der Werf, directeur van Peco, gaan gezamenlijk de directie over de bedrijven voeren. Later in 2016 trekken beide bedrijven in een gemeenschappelijk pand in Pijnacker.