Laatste nieuws:

4 januari 2016 10:54

NSK komt met vernieuwde lagercatalogus

NSK heeft een bijgewerkte versie van zijn lagercatalogus uitgebracht. De catalogus is geactualiseerd met alle onlangs geïntroduceerde producten voor de sectoren industrie en machinebouw.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Het eerste deel van de catalogus bevat algemene informatie, bedoeld om de selectie van rollagers te faciliteren. Het tweede deel behandelt de technische gegevens zoals de levensduur van de lagers, ladingsclassificaties, maximale toerentallen en de instructies rond de behandeling, montage en smering.

De catalogus bevat verder ook uitgebreide tabellen met partnummers, in volgorde van klein naar groot volgens de asdiameter. Ook afmetingen en relevante ontwerpgegevens krijgen een plaats.

Rollagers

De catalogus omvat het hele gamma van rollagers van NSK, met inbegrip van groefkogellagers, hoekcontactkogellagers, zelfinstellende kogellagers, cilinderlagers, kegellagers en sferische rollagers.

NSKHPS

Bij de ge-update informatie is ook plaats voor het NSKHPS gamma van hoogwaardige standaardlagers, dat onlangs is uitgebreid met groefkogellagers, cilinderlagers, hoge precisie hoekcontactkogellagers en hoekcontactkogellagers voor kogelomloopspindels.

De catalogus bevat ook informatie over kogellagerunits, staande lagerhuizen (met inbegrip van de nieuwste SNN en SD-serie), cilindrische rollagers voor keerrollen, vierrij cilinderlagers voor rollend materieel voor spoorwegen, kogels, rollen en diverse accessoires.

Klik hier om de lagercatalogus van NSK te bekijken.