Laatste nieuws:

21 december 2015 12:19

Huisman Elektrotechniek wordt Huisman Etech Experts

Huisman Elektrotechniek presenteert een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Een vernieuwing die een teken is van vertrouwen in de toekomst. De groeiende en grensoverschrijdende dienstverlening vraagt volgens de bedrijfsleiding om een moderne en sprankelende ‘look’.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Huisman Elektrotechniek bestaat sinds 1955 en is uitgegroeid tot een totaalpartner in elektrotechniek. Met circa driehonderd medewerkers opereren de werkmaatschappijen van de Huisman Groep zelfstandig in hun eigen marktsegmenten. Daarbij putten zij uit de kennis en ervaring die binnen de totale organisatie aanwezig is.

Huisman Etech Experts

“Huisman is een state of the art bedrijf, dat de volle breedte van de markt bedient, hoogwaardig en duurzaam. Van besturingssystemen voor productieprocessen tot ons zelfontwikkelde Huisman Diagnose Systeem aan boord van schepen”, aldus directeur Peter Huisman. “Wij hebben ons ontwikkeld tot Etech Experts en daarbij is onze service grenzeloos. Wij bedienen onze relaties in Nederland en ver daarbuiten. Om ons in die nieuwe rol te profileren is gekozen voor een internationaal aansprekende naam: Huisman Etech Experts.”

“Het ene sluit het andere niet uit: we blijven voor ál onze relaties totaalpartner. Diensten als service en onderhoud blijven dag en nacht voor iedereen beschikbaar.” Volgens de directeur maakt zijn bedrijf ‘verbindingen’. “Verbindingen die een wereld creëren zoals we die allemaal graag zien. Wij zorgen ervoor dat processen feilloos verlopen, mensen veilig slapen en dat onze techniek functioneert zoals men dat van ons mag verwachten. Als Huisman Etech Experts zien wij ook de komende zestig jaar reikhalzend tegemoet,” besluit Huisman.