Laatste nieuws:

16 december 2015 15:01

HBM opent webshop voor rekstroken

HBM heeft een webshop ontwikkeld waar klanten snel en gemakkelijk rekstroken kunnen bestellen. HBM biedt een portfolio van meer dan 250 soorten rekstroken, die voor allerlei toepassingen gebruikt kunnen worden.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

HBM levert vanuit het centrale magazijn in Darmstadt rekstroken in allerlei soorten. Bijvoorbeeld rekstroken voor spanningsanalytische toepassingen, maar ook rekstroken voor de bouw van sensoren.

Naast de traditionele resistieve rekstroken heeft HBM ook optische rekstroken gebaseerd op Fiber Bragg Gratings en materialen en accessoires voor de montage en bescherming van rekstroken.

Het assortiment blijft door innovatie en productontwikkeling gestaag groeien. Zo werden de afgelopen jaren rekstroken met voorgemonteerde bedrading voor een snelle montage geïntroduceerd en de V-serie, die bestaat uit ingekapselde rekstroken, die zeer goed beschermd zijn voor de toepassing in zware omstandigheden.

Het totale assortiment omvat momenteel meer dan 250 verschillende rekstroken, die allemaal opgenomen zijn in de HBM-catalogus. De catalogus kan gratis gedownload worden via de website van HBM. Met behulp van de catalogus, die ook informatie geeft over de toepassing en montage van rekstroken, kunnen klanten op een snelle en overzichtelijke manier de juiste rekstroken selecteren en bestellen.

Via de webshop is het eveneens mogelijk om spoedorders te plaatsen of kleine series rekstroken op specificatie van de klant te bestellen. Voor klantspecifieke rekstroken en grote series garandeert HBM een doorlooptijd van slechts acht tot tien weken. Zo kunnen klanten hun ontwikkel- en productietijden kort houden en een realistische planning maken.

Bezoek de HBM-webshop via deze link.