Laatste nieuws:

14 december 2015 13:24

Additive Industries organiseert tweede 3D-print-wedstrijd

Additive Industries houdt op 23 maart de tweede editie van de Additive World Design for Additive Manufacturing Challenge. Die dag is bedoelt om de groei van het aantal voorbeelden van 3D-printtoepassingen te stimuleren en andere industrieën te inspireren.

Additive Industries houdt op 23 maart de tweede editie van de Additive World Design for Additive Manufacturing Challenge. '
Additive Industries houdt op 23 maart de tweede editie van de Additive World Design for Additive Manufacturing Challenge.
1/1
Meer over
Bedrijven

Professionals en studenten gaan de strijd aan in twee categorieën. Zij worden uitgedaagd om een technisch en/of industrieel product uit hun dagelijkse omgeving te herontwerpen voor 3D-printen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Additive World Conference op 23 maart 2016 in Eindhoven.

Partners van deze Design for Additive Manufacturing Challenge zijn leidende CAE technologie ontwikkelaar (voor bijvoorbeeld Topologie Optimalisatie software) - Altair Engineering en Ultimaker, een Nederlandse producent van consumenten 3D-printers. De deelnemers worden ondersteund door het AddLab team van Additive Industries die hulp bieden bij het optimaliseren van het productontwerp. De winnaars in beide categorieën mogen de nieuwste Ultimaker 2 printer mee naar huis nemen. Daarnaast worden de winnende ontwerpen in AddLab geprint in metaal.

 

Kijk op www.additiveworld.com voor meer informatie.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb