Laatste nieuws:

2 december 2015 15:48

Festo bekroond tot Best Managed Company 2015

Festo behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte ING en Deloitte op dinsdag 1 december bekend.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies-programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. Festo werd geprezen vanwege de flexibele manier van omgaan met klantwensen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Festo werd dit jaar door de jury voor de zevende keer geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Festo.

Festo

Festo viel op vanwege de manier waarop Festo invulling geeft aan het betrekken van de medewerkers. René Kluft, Manager Finance & Control bij Festo zegt hierover: “Medewerkers voelen zich betrokken, dit uit zich bijvoorbeeld in initiatieven vanuit de organisatie die het beleid van het management tastbaar maken.

Deze betrokkenheid maakt dat Festo tot Best Managed Companies behoort.” Daarnaast geeft Kluft aan dat het programma zeer waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf. “De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. “Het komende jaar zal Festo zich verder ontwikkelen op het nog nauwer betrekken van de organisatie bij voor Festo belangrijke projecten.”

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven.

Het Best Managed Companies-programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Bekijk een overzicht van de winnaars op www.bestmanagedcompanies.nl

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb