Laatste nieuws:

30 november 2015 14:12

Flowmon Networks Benelux verdubbelt groei in 2015

Flowmon Networks, gespecialiseerd in netwerkmonitoring- en beveiliging, maakt bekend dat de groei in de Benelux in 2015 verdubbelt. Dat is het gevolg van de oplossingen die het bedrijf heeft geleverd in de zorgsector en aan financiële dienstverleners.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Verder hebben een aantal Internet en cloud-serviceproviders geïnvesteerd in FlowMon-implementaties en zijn Aazoo, Quanza en Simac BMS aangesteld als nieuwe partners. In Nederland werkt Flowmon Networks al langere tijd samen met de resellers Infradata, Securelink en Vosko.

DDoS-aanvallen tegenhouden

Flowmon Networks is de nieuwe naam van het onlangs in twee bedrijven gesplitste Invea-Tech uit Tsjechië. De oplossingen van deze netwerkspecialist worden in Nederland al geruime tijd gebruikt door onder andere RoutIT en SURFnet, voor het monitoren van hun netwerkverkeer.

Verder heeft NaWas de technologie van Flowmon Networks geïntegreerd in de unieke Nederlandse ‘scrubbing’ oplossing voor het snel verwerken van DDoS-aanvallen.

Frank Dupker, country manager Benelux, verwacht in 2016 succesvol verder te blijven groeien: “Met onze recent geïntroduceerde DDoS Defender 2.0 kunnen klanten DDoS-aanvallen zowel eenvoudiger als effectiever detecteren en tegenhouden. Mede dankzij nieuwe beveiligingsfuncties die automatisch reageren, betere visualisatie en ondersteuning van multi-tenancy omgevingen.”

Internet-verkeer inzichtelijk maken

Veel organisaties investeren in het beveiligen van de eigen netwerkinfrastructuur, maar hebben onvoldoende zicht op het gebruik van hun externe verbindingen. Flowmon Networks vergroot dat inzicht met een complete oplossing voor het monitoren en analyseren van al het netwerkverkeer. Daardoor zijn zowel interne als externe securitydreigingen te ontdekken, die oplossingen als IDS, firewalls en antivirus software niet zien.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb